• Els millors professionals

  Tallers ràdio esportiva

  Els millors professionals

 • Les millors instal·lacions

  Tallers ràdio esportiva

  Les millors instal·lacions

 • Pràctics

  Tallers ràdio esportiva

  Pràctics

La ràdio marca els minuts de la vida

Alta online


Tallers de Ràdio Marca Barcelona

Els Tallers de Ràdio són una manera fàcil, àgil i sobretot pràctica per aprendre a fer ràdio de la mà dels millors professionals d’un mitjà de comunicació referència com Ràdio Marca Barcelona.

Amb exercicis purament pràctics, els alumnes aprendran a fer butlletins informatius, redacció i locució de blocs informatius, entrevistes a personatges d’actualitat, cròniques d’esdeveniments, connexions en directe, entre altres activitats.

Els tallers estan destinats a qualsevol persona que tingui inquietud per fer ràdio, tinguin o no tinguin experiència prèvia, ja que s’adaptarà la pràctica al nivell de cada persona.

 

Filosofia Pràctica

Històricament, els professionals de la ràdio sempre han dit que no s’aprèn a fer ràdio fins que no estàs immers en ella, en el seu dia a dia, amb el seu encant. La teoria està molt bé per crear una base de coneixement però mai serà el concepte en el qual es basen les grans empreses de comunicació per contractar a un locutor professional.

La capacitat d’improvisació, el talent natural i el coneixement amb marge de millora, són aspectes que els Tallers de Ràdio Marca Barcelona potencien fins al punt què l’alumne adquireixi els coneixements mínims per estar preparat per assolir els diferents reptes professionals que se li puguin plantejar.