Joan Prats

Joan Prats


Director i presentador del Directe Marca Matí, el despertador esportiu de Catalunya, és el director dels Tallers i imparteix classes al Taller de Ràdio Esportiva, juntament amb en Félix Monclús. Ha treballat a Onda Cero, Europa FM, Punto Ràdio, Canal Català i actualment dirigeix la productora i empresa JPPRO Barcelona. A més, és l’editor de la revista mensual i pàgina web, Esport360.
Félix Monclús

Félix Monclús


El presentador del Repartint Joc és un dels periodistes esportius més veterans i més respectats del sector. Condueix des de fa més de 10 anys el magazín de Ràdio Marca Barcelona amb un èxit irrefutable. Ha treballat a mitjans com Barça TV i TVE i a més, és col·laborador habitual de Televisió de Catalunya al programa Efectivament amb en Lluís Canut.
Ricard Vicente

Ricard Vicente


La veu del futbol català a Catalunya. Amb el seu Marcador Catalunya aconsegueix apropar tots els caps de setmana el que succeïx en el futbol més modest amb un caire viu i amè, que només ell pot aconseguir. Un dels periodistes catalans amb més experiència i que domina a la perfecció el ritme narratiu d’un partit.
Jose Manuel Olivan

Jose Manuel Olivan


Amant del ciclisme, el cap d’esports de Ràdio Marca Barcelona ha treballat en mitjans de comunicació com la Cadena Cope o Onda Cero, on ha cobert Tours de França, Mundials, Eurocopes, finals de Champions League etc. És el director del Tribuna Marca i narrador dels partits del FC Barcelona a Ràdio Marca, una persona de la qual aprendre moltíssim.
Marc Truco

Marc Truco


Mà dreta de Joan Prats al Directe Marca Matí, té una dilatada experiència com a professional en diferents programes, així com a creatiu en diferents formats radiofònics i televisius. Ha estat cap de continguts de diferents mitjans de comunicació, director d’informatius de 25 TV, ha presentat programes de Ràdio Fórmula, Viatges, entreteniment, esports etc.
Destaca també la seva tasca com a sots director del programa, Atrevete, a Cadena Dial i com a guionista i actor en diferents obres de teatre. Actualment, també és Cap de Continguts de la Revista i pàgina web, Esport360.
Raúl Fuentes

Raúl Fuentes


Presentador del Marca Barça i sots director de Marcador Internacional al costat d’Axel Torres, un expert en narracions esportives, presentació de diferents programes i una persona que domina especialment el futbol internacional i el món del bàsquet. Ha narrat grans esdeveniments esportius en els últims anys i és una peça clau en Ràdio Marca Barcelona.
Àlex Pintanel

Àlex Pintanel


L’home Espanyol de la casa és un dels periodistes esportius amb més credibilitat de la professió. Acostumat a lluitar les declaracions en zona mixta, no hi ha detall del club blanc i blau que se li escapi. A més, és un gran expert en el món del motor, ja que va estar duent a terme les retransmissions de la Fórmula 1 a Ràdio Marca durant 4 temporades.